0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

MODALITATI DE PLATA SI CONDITII DE TRANSPORT PENTRU COMENZI PRIMITE DIN STRAINATATEOPERATORII DE TRANSPORT IN STRAINATATE SI TAXELE LOR POSTALE
 

Libraria Maranatha livreaza comenzi in orice tara din lume prin:


1. Posta Romana - oriunde in lume

 

- tarifele de transport pentru strainatate variaza de la tara la tara. Ele sunt introduse automat in sistemul nostru si pot fi verificate si de catre clientii nostri pe adresa de web site a Postei Romane la sectiunea tarife postale internationale;

- plata transportului se va face de catre client, tarif care va fi inclus in costul final al comenzii care se va calcula automat conform cu tarifele Postei Romane;

- pentru mai multe detalii si conditii vizitati site-ul Postei Romane: AICIDetalii suplimentare:

Email: comenzi[@]librariadebiblii.ro
Orange: 0746 451 355 
Cosmote: 0762 017 078
Romtelecom: 0257 356 352


2. Posta Atlassib - numai in Europa

- taxele postale vor fi calculate automat de sistemul nostru in functie de tara si greutatea coletului;

- taxele postale se vor plati inainte de catre client, odata cu plata comenzii. Posta Atlassib ne obliga sa platim noi inainte coletul, la depunerea lui la autocar.

- Tarile in care livreaza Posta Atlassib si taxele postale aferente, le puteti gasi AICI3. Posta Tabita Tour - numai in Europa

- taxele postale vor fi calculate automat de sistemul nostru in functie de tara si greutatea coletului;

- taxele postale se vor plati de catre client la ridicarea coletului.

- Tarile in care livreaza Tabita Tour si taxele aferente le gasiti AICI

 

INDICATII PRIVIND TAXELE POSTALE IN STRAINATATE


- Pentru a va livra coletul in orice tara doriti, la efectuarea comenzii va rugam sa selectati tara si adresa corecta unde doriti sa va fie livrat coletul. De asemenea, taxele postale va vor fi calculate automat de sistemul nostru in functie de tara selectata si se serviciul de transport pe care il alegeti.

- Libraria Maranatha nu suporta taxele postale in strainatate indiferent de valoarea comenzii si indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

- Taxele postale pentru livrarea in strainatate sunt stabilite de operatorii de transport si nu de Libraria Maranatha. Prin plasarea unei comenzi pentru livrarea in strainatate, clientul isi da acordul privind taxele postale si plata lor.

- Taxele postale pentru comenzile livrate in strainatate trebuiesc platite inainte de client. Acestea se calculeaza automat si pot fi platite online cu cardul la plasarea comenzii, prin ordin de plata sau prin Western Union sau Money Gram. 

- Daca clientul alege plata prin ordin de plata, acesta trebuie sa ne confirme realizarea platii pentru ca noi sa o putem urmari si confirma. Coletul va fi depus la operatorul de transport ales numai dupa ce avem confirmarea platii.


MODALITATI DE PLATA PENTRU COMENZILE DIN STRAINATATE

 
1. Prin transfer bancar

Daca clientul alege modalitatea de plata prin transfer bancar va trebui sa ne confirme prin email sau telefonic efectuarea platii pentru ca noi sa o putem urmari si confirma. Coletul va pleca de la noi doar dupa ce avem confirmarea platii.

 
Instructiuni pentru transfer bancar:
 
Numele beneficiarului: MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA
 
CIF: 260 444 85
 
Adresa: Sepreus, jud. Arad, nr. 19, Romania
 
Numele bancii: BCR CHISINEU CRIS, JUD. ARAD
 
Cont: RO 31 RNCB 001813 827 99 00001
 
CODE SWIFT: RNCBROBU
 

2. Online cu cardul prin Epayment
 
 
Odata cu alegerea tarii pentru livrare si plasarea comenzii, sistemul nostru va calcula automat taxele postale. Daca alegeti sa platiti online cu cardul, alegeti aceasta optiune si veti plati odata cu valoarea comenzii si taxele postale.

 
3. Prin transfer de bani Western Union sau Money Gram
 
Alegeti tara unde doriti sa va trimitem coletul, alegeti modalitatea de transport, iar sistemul nostru va va calcula automat taxele postale. Valoarea comenzii si taxele postale le puteti plati prin transfer rapid de bani prin Money Gram sau Western Union. Datele transferului le vom comunica prin email sau telefonic.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Detalii suplimentare:

Email: comenzi[@]librariadebiblii.ro
Orange: 0746 451 355 
Cosmote: 0762 017 078
Romtelecom: 0257 356 352