0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Libraria de biblii ("operatorul") reprezentata prin asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate date cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dvs, un membru de familie ori o alta persoana ("date cu caracter personal") in vederea indeplinirii operatiunilor legate de desfasurarea activitatilor specifice activitatii Librariei.

Sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul dvs determina imposibilitatea onorarii comenzilor din partea Librariei de biblii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Daca unele din datele despre dvs sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati cat mai curand posibil.

Libraria de biblii nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terte persoane juridice sau fizice, nu vinde si nu ofera catre alte persoane adresele de e-mail obtinute prin intermediul  www.librariadebiblii.ro. Libraria de biblii nu divulga datele dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit in acest sens.

Datele dvs personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile în vigoare.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12);

2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date;

3)  Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

    b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate;

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Libraria de biblii colecteaza datele dvs cu caracter personal in urmatoatele scopuri:

- informarea dvs privind situatia contului pe care il aveti;

- informarea dvs privind starea comenzilor;

- pentru a ne ajuta in evaluarea produselor si serviciilor pe care le oferim;

- pentru promovarea a produselor si serviciilor noastre, campanii de marketing, publicitate, pentru studiul pietei, etc;

- pentru monitorizarea clientilor si comportamentului lor ca si consumatori.

 

DREPTURILE DVS 

Drepturile dvs conform cu reglementarile in vigoare sunt:

- puteti cere sa vi se confirme daca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- aveti dreptul sa interviti asupra datelor dvs cu caracter personal;
- aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

DREPTURILE Librariei de biblii

- Poate notifica clientii /utilizatorii prin newslettere ori de cate ori se doreste lucrul acesta, privind campaniile de reduceri, promotii, oferta de produse sau preturi, poate trimite cupoane de reduceri, vouchere, felicitari, etc; 

- In temeiul unui angajament de confidentialitate, Libraria de biblii poate furniza datele cu caracter personal unor companii cu care de afla in relatii de partneriat, cum ar fi: operatori de curierat rapid, servicii de marketing si studiu al pietei, servicii de plati bancare, etc.

 

ACCEPTUL DVS

Prin citirea paginii de ,,Confidentialitate'' dvs declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs personale sa fie incluse in baza de date a Librariei de biblii, prin completarea datelor dvs in formularul de creare de cont sau de Comanda. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Cu respect

Libraria de biblii

www.librariadebiblii.ro