0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Libraria de Biblii s-a lansat in luna Martie 2012, iar in momentul de fata este cea mai mare librarie crestina din tara din mediul online.Libraria de Biblii va pune la dispozitie cea mai bogata oferta de Biblii.Libraria de Biblii detine un depozit propriu in com. Sepreus, jud. Arad, insumand peste 8 000 de produse aflate pe stoc. Pana la finalul anului 2014 libraria noastra va dispune pe stoc de peste 25 000 de titluri de carte din toate domeniile si diferite alte produse.

 

 

 

CINE SUNTEM?

 

Libraria Maranatha

Libraria de Biblii apartine si este administrata de asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ (www.sperantapentruromania.ro).

Asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’, este o asociatie crestina inter-confesionala, non-profit si neafiliata nici unei confesiuni religioase.

Asociatia noastra este dedicata actiunilor caritabile, venind in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale: batranii strazii, copii bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace, etc.

De asemenea, asociatia noastra este implicata in actiuni de misiune crestina indeplinind Marea Trimitere: scoli biblice de vacanta, distribuirea de Biblii si carti crestine, evanghelizari, lucrarea cu copii, etc.

Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ este legal constituita pe baza OG nr. 26 / 2000, si este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si Fundatilor din Romania si este in procesul de a deveni asociatie de utilitate publica.

 

SCOPUL LIBRARIEI

 

Libraria de Biblii a fost infintata cu scopul generarii de venituri din vanzarea de carti crestine si alte produse in cadrul librariei, venituri pe care apoi le vom investi cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina, indeplinind in felul acesta Marea Trimitere.

In acest sens, Libraria de Biblii are urmatoarele obiective:

-          Salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie asigurandu-le partial sau total costul tratamentului sau a interventiei chirurgicale;

-          Proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos prin organizarea, implementarea si dezvoltarea de proiecte de misiune crestina prin asociatia Speranta pentru Romania;

-          Finantarea si sponsorizarea de actiuni si proiecte cu caracter de misiune crestina organizate, implementate si dezvoltate de grupuri de frati crestini, organizatii crestine sau biserici crestine.

Pentru atingerea scopului si a obiectivelor mai sus amintite, asociatia noastra a dezvoltat o retea de librarii crestine si magazine online pe diferite categorii de produse, cea mai cunoscuta fiind Libraria Maranatha.

 

DIRECTIONAREA FONDURILOR

 

Ca orice activitate economica, libraria are cheltuieli cu angajatii, de intretinere, logistica, dezvoltarea si intretinerea stocului de carti si alte produse, etc, care sunt prioritare, pentru ca libraria sa poata functiona.

 Dincolo de toate aceste cheltuieli, profitul este directionat pentru atingerea celor doua mari obiective: cazuri umanitare si proiectele de misiune crestina pentru indeplinirea Marii Trimiteri.

Astfel, profitul obtinut in urma vanzarii de carti crestine va fi directionat si investit in cazuri umanitare si proiecte de misiune crestina dupa cum urmeaza:

 

-          70% din profit in cazuri si proiecte umanitare, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. Scopul principal al Librariei Maranatha este sustinerea financiara in vederea tratamentului sau al interventiei chirurgicale pentru copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave. Obiectivul nostru este sa salvam viata a cat mai multi copii care sufera de aceste boli si care se afla in atentia asociatiei noastre.

-          30% din profit in actiuni si proiecte de misiune crestina pentru indeplinirea Marii Trimiteri. Pe langa cazurile umanitare asociatia noastra are in vedere proiecte de misiune crestina pe care le organizeaza in diferite zone din tara. In prima faza, actiunile si proiectele de misiune crestina in care este implicata asociatia si libraria noastra au in vedere distribuirea de Biblii in zonele foarte izolate din Romania in care mesajul Evangheliei ajunge foarte greu. In viitorul apropiat asociatia noastra isi va diversifica activitatile de misiune pe care le va organiza si finanta. De asemenea, incepand cu 2014 Libraria va finanta proiecte de misiune crestina organizate de grupuri de frati, organizatii crestine sau biserici crestine.

 

TRANSPARENTA

 

TRANSPARENTATraim intr-o tara in care unii profita de domeniul umanitar si unde cel mai greu lucru de obtinut si cel mai usor de pierdut esteincrederea. Mai ales in domeniul acesta, daca nu ai un brand si mai ales daca esti nou in domeniu, poate plana foarte usor asupra ta suspiciunea. Asociatia noastra s-a nascut in 2006 de la o farfurie cu o mancare calda oferita unui batran sarac din jud. Caras Severin. Am ajuns aici datorita increderii in noi a sponsorilor si donatorilor nostri cat si a transparentei pe care o oferim. Pe baza acestei increderi oferite de sponsorii si donatorii nostri, am reusit sa dezvoltam Libraria Maranatha si mai nou o retea de librarii si magazine online. Ca si in cazul asociatiei, si in cadrul Librariei de Biblii va oferim o transparenta maxima, pentru ca dvs, clientii nostri sa puteti vedea felul in care gestionam fondurile obtinute din vanzarea de carti crestine. In ceea ce priveste transparenta, vom folosi urmatoarele modalitati:

 

        1. Fondurile obtinute din vanzarea de carti si alte produse in cadrul librariei noastre sunt gestionate intr-un cont destinat doar librariei pe numele asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania. Lucrul acesta ne da posibilitatea sa facem in mod corect si cat mai exact evaluarile vanzarilor din cadrul Librariei Umanitare, gentionarea veniturilor, stabilirea profitului si directionarea lui spre cazurile copiilor bolnavi de cancer si leucemie, etc.

        2. Toata activitatea economica in cadrul Librariei Umanitare este contabilizata si gestionata juridic prin asociatia Misiunea Speranta pentru Romania. De asemenea, activitatea este supusa unui audit intern prin cenzorul organizatiei noastre, iar la finalul fiecarui an va fi supusa unui audit extern printr-o firma specializata in acest domeniu.

        3. Fiecare caz umanitar pe care il sustinem va fi promovat prin materiale video, interviuri, reportaje, etc. In acest sens, fiecare beneficiar al nostru va veni inaintea dvs video si isi va spune problema si va cere ajutorul necesar. Cand cazul umanitar va fi rezolvat, beneficiarul va reveni printr-un material video in care va multumi clientilor Librariei Umanitare si va confirma faptul ca acesta a fost ajutat de catre noi.

       4. La fiecare final de an, incepand cu 2014, atat Libraria Umanitara cat si asociatia Misiunea Speranta pentru Romania, va posta rapoarte de activitate si rapoarte financiare detalitate. In cazul Librariei Umanitare, vom prezenta un raport financiar care va consta in:

-          prezentarea volumului de vanzari;

-          prezentarea costului investiilor si a cheltuielilor inerente activitatii;

-          prezentarea profitului obtinut;

-          prezentarea felului in care profitul a fost directionat catre cazurile umanitare ale copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave;

-          prezentarea profitului reinvestit in stocul de carte pentru dezvoltarea librariei pe piata de carte din Romania;

-          prezentarea cazurilor umanitare care au fost ajutate si sumele investite in costul tratamentului sau a interventiilor chirurgicale.

-          prezentarea proiectelor de misiune crestina si a sumelor pe care asociatia noastra le-a sponsorizat in acest sens;

 

RETEAUA DE LIBRARII SI MAGAZINE ONLINE

 

 

Asociatia noastra a inceput sa dezvolte o retea de librarii si magazine online, in vederea generarii de venituri din vanzare de carti si alte produse si directionarea profitului pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie si proiecte de misiune crestina.

 Mai jos va prezentam lista cu librariile si magazinele noastre online:

 

 

 

Libraria Umanitarawww.librariaumanitara.ro

Libraria de Bibliiwww.librariadebiblii.ro

Magazinul de cadouri crestinewww.cadouricrestine.net

Romane crestinewww.romanecrestine.ro

Carti crestine pentru copiiwww.carticrestinecopii.ro

Biblia pentru copiiwww.bibliapentrucopii.net

Biblii Cornilescuwww.bibliicornilescu.ro

Libraria Pinocchiowww.librariapinocchio.ro

Libraria de Sanatatewww.librariadesanatate.ro

Biblii de studiuwww.bibliidestudiu.ro

Biblii din piele: www.bibliidinpiele.ro

Cadouri crestine: www.cadouricrestine.net

Carti crestine: www.carticrestine.net

Cadouri pentru copii: www.cadouripentrucopii.net

Depozitul de Biblii: www.depozituldebiblii.ro

Libraria de psihologie: www.librariadepsihologie.ro

Librarie Crestina: www.librariecrestina.net

Magazinul de muzica crestina: www.magazinmuzicacrestina.ro

Magazinul de Biblii: www.magazinuldebiblii.ro

Papioane Talida: www.papioanetalida.ro

Biblia Thompson: www.bibliathompson.ro

Biblii ieftine: www.bibliiieftine.ro

Biblii Thompson: www.bibliithompson.ro

Biblia cu explicatii: www.bibliacuexplicatii.ro

Biblia de buzunar: www.bibliadebuzunar.net

Biblii de lux: www.bibliidelux.ro

Biblii de studiu: www.bibliidestudiu.ro

Biblii cu fermoar: www.bibliicufermoar.ro

Biblii de vanzare: www.bibliidevanzare.ro

Biblii din piele: www.bibliidinpiele.ro

Carte crestina: www.cartecrestina.net

Carti de psihologie: www.cartidepsihologie.net

Carti motivationale: www.cartimotivationale.net

 

FORMA JURIDICA

 

angajatii nostri  

Libraria de Biblii este administrata sub forma juridica de:

  Asociatia,,Misiunea Speranta pentru Romania’’

 Sediu central: Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19

  CIF: 260 444 85

  Banca: BCR Chisineu Cris

  IBAN: RO 31 RNCB 001 813 827 99 00001

 

 

Adresa de corespondenta si depozitul central

 Libraria Maranatha

Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19

 

 

DATE DE CONTACT

 

 

 TELEFON CONTACT LIBRARIA MARANATHA

Cosmote: 0762 017 078

Orange: 0746 451 355

 RDS: 0357 442 374

Romtelecom: 0257 356 352

Email: comenzi[@]librariadebiblii.ro

 

 ACTIVITATI UMANITARE IN CARE ESTE IMPLICATA ASOCIATIA SPERANTA PENTRU ROMANIA

 

Ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

 

 

Asociatia noastra umanitara ajuta in masura posibilitatilor financiare copii bolnavi de cancer si leucemie. Echipa noastra selecteaza cele mai grave si mai urgente cazuri umanitare pe care consideram ca le putem promova si ajuta. In felul acesta cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, am reusit sa salvam viata mai multor copii bolnavi de cancer si leucemie. Dupa ce analizam cazul umanitar, rolul nostru este sa promovam si sa mediatizam copilul bolnav de leucemie, sa strangem fondurile necesare si sa platim tratamentul sau interventia chirurgicala.

 

 

 

Ajutor umanitar pentru batranii strazii

 

 

Asociatia noastra umanitara sustine si sponsorizeaza cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, un adapost pentru batranii strazii in comuna Batar, judetul Bihor. Aici, in atentia si grija noastra zilnica sunt 40 de batrani ai strazii. Cei mai multi dintre ei au fost luati de pe strazi, de la gurile de canal sau din gropile de gunoi ale marilor orase din Romania. La adapostul pentru batranii strazii asociatia noastra le ofera zilnic si gratuit: cazare, hrana, ingrijire si o familie. Pentru aceste servicii oferite NU percepem taxa, totul este gratuit. Acest adapost pentru batranii strazii este intretinut numai cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor dvs. De asemenea, suntem in constructia unui nou adapost pentru batranii strazii in comuna Cermei, jud. Arad. Noua cladire va avea o capacitate de 60 de locuri.

 

 

 Ajutor umanitar pentru copii strazii

 

 

Asociatia noastra umanitara realizeaza si proiecte umanitare pentru copii strazii din Bucuresti. Se estimeaza ca pe strazile si in canalele din Bucuresti traiesc peste 1 200 de copii ai strazii. De mai multe ori pe an, in functie de posibilitatile financiare, asociatia noastra umanitara ofera o masa calda pentru acesti copii ai strazii. In atentia noastra sunt 120 de copii, pe care ii ajutam cu o masa calda si pe care ii cunoastem din 2007. Pentru viitor intentionam sa le oferim ajutor prin educatie impotriva drogurilor si asistenta medicala.

 

 

 

Ajutor umanitar pentru persoanele cu handicap

 

 

Asociatia noastra umanitara ofera ajutor umanitar si persoanelor cu handicap. In acest sens, cautam cazuri umanitare grave, persoane cu diferite dizabilitati, care nu au nici un ajutor sau suport din alta parte. In mod special ajutam acele cazuri umanitare care prin ajutorul oferit de noi sa devina independente fata de orice alt ajutor si carora le putem schimba viata. Sustinem persoane cu handicap care au nevoie de proteze, carucioare, operatii chirurgicale, etc.

 

 

 

Trimite un copil sarac la scoala

 

Un proiect umanitar important in care este implicata asociatia noastra este ,,Trimite un copil sarac la scoala”. Scopul acestui proiect umanitar este oferirea de rechizite scolare pentru copii orfani sau saraci. Am inceput acest proiect umanitar in anul 2007. De atunci in fiecare an asociatia noastra organizeaza acest proiect. In atentia noastra sunt 20 de copii orfani si peste 30 de copii care provin din familii sarace si care primesc de la noi in fiecare an rechizite scolare. Unii dintre copii orfani sunt orfani de ambii parinti, in cazul acesta de obicei sunt crescuti de bunici, care abia supravetuiesc dintr-o mica pensie. Alti copii sunt orfani in general de tata fiind crescuti de mama vaduva, care de obicei nu are loc de munca si traiesc numai din ajutorul social de la stat. Toti acesti copii sunt in pragul abandonului scolar datorita saraciei. Fara educatie, fara o pregatire, o meserie, acesti copii pot deveni infractorii de maine. Asociatia noastra umanitara le asigura an de an cu ajutorul sponsorilor si donatorilor, toate rechizitele scolare de care au nevoie.

 

 

Ajutor umanitar pentru familii sarace cu multi copii

 

 

Asociatia noastra umanitara se implica si in ajutorarea familiilor sarace si cu multi copii. Dupa o atenta selectarea a celor mai sarace familii (de obicei alegem mame vaduve cu copii) incercam sa rezolvam cele mai urgente si importante nevoi ale familiei: costructie sau reparatie locuinta, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, alimente, rechizite scolare pentru copii, burse scolare pentru copii. Cele mai multe familii cu multi copii au nevoie de alimente si rechizite scolare. Problema cea mai mare a acestor familii este lipsa locurilor de munca, din acest motiv, cele mai multe dintre ele ajung la limita saraciei. Asociatia noastra umanitara ajuta aceste familii sarace cu: alimente, lemne de foc, imbracaminte, incaltaminte, reparatii la locuinta, sau construieste locuinte pentru familiile sarace si cu multi copii.