0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

SCOPUL LIBRARIEI 

 

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania, este o asociatie crestina inter-confesionala, non-profit, neafiliata nici unei confesiuni religioase, si are ca scop ajutorarea a cat mai multe categorii sociale defavorizate din Romania, cat si proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos indeplinind in felul acesta Marea Trimitere.

Pentru atingerea celor doua scopuri de mai sus, asociatia a dezvoltat o retea de librarii crestine online pe diferite categorii de produse, cea mai cunoscuta fiind Libraria Edituri crestine.

Scopul Librariei de Biblii este acela de a genera venituri din vanzarea de carti crestine sau alte produse in cadrul librariei, si directionarea profitului pentru sustinerea financiara a proiectelor in care este implicata asociatia mai sus mentionata. UNDE NE IMPLICAM


In acest context, Libraria de Biblii finanteaza din profitul obtinut doua mari categorii de proiecte umanitare si de misiune crestina:


1. Sustinerea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave in ceea ce priveste costul tratamentului sau a interventiilor chirurgicale;

2. Dezvoltarea actiunilor si proiectelor de misiune crestina in Romania sau in teritoriile istorice romanesti din vecinatatea Romaniei in care marea parte a populatiei este de origine si limba romana.


DIRECTIONAREA PROFITULUI


Din profitul obtinut din vanzarea de carti crestine in cadrul Librariei de Biblii, va fi directionat dupa cum urmeaza:

- 70% din profit va fi directionat spre cazuri umanitare;

- 30% din profit va fi directionat catre proiecte de misiune crestina.

 

SPONSORIZAM COPII BOLNAVI DE CANCER SI LEUCEMIE

 

 Sustinerea si salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave, ramane principalul obiectiv al Librariei de Biblii. In acest sens, vom aloca lunar 70% din profitul obtinut din vanzari de carti crestine si alte produse in cadrul librariei. Alocarea acestor fonduri se va face tinand cont si de sumele pe care asociatia le va strange si aloca pentru un caz umanitar. In functie de sumele din donatii si profitul obtinut in cadrul librariei, conducerea asociatiei va hotara directionarea fondurilor din profitul librariei. Fiecare client va avea posobilitatea sa afle noutatile despre cazul umanitar in care ne implicam prin stirile si materialele video pe care le vom posta pe site. De asemenea, la finalul fiecarui an, vom face public un raport al vanzarilor, profitului si al directionarii fondurilor spre cazurile umanitare in care suntem implicati.

 SPONSORIZAM ACTIUNI SI PROIECTE DE MISIUNE CRESTINA

Asociatia noastra organizeaza si desfasoara proiecte de misiune crestina din diferite zone din tara. De asemenea, sponsorizam si finantam proiecte de misiune crestina organizate si grupuri de frati crestini, organizatii crestine sau biserici crestine. Libraria de Biblii directioneaza 30% din profitul obtinut din vanzarile de carti crestine si alte produse in cadrul librariei spre astfel de proiecte de misiune. Urmarim sa sponsorizam acele proiecte care au ca scop indeplinirea Marii Trimiteri si cele in care oamenii sunt ajutati sa Il cunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Prioritatea noastra este distribuirea de Biblii in zonele izolate din Romania unde Evanghelia sub alte forme patrunde mai greu. Nu ne vom limita numai la distribuirea de Biblii ci vom sponsoriza si proiecte: educative, scoli biblice de vacanta, evanghelizari, etc.

 CINE POATE PRIMI SPONSORIZARE

Orice frate crestin, grupuri de frati, organizatii crestine sau biserici crestine poate primi sponsorizare pentru proiecte de misiune crestina din partea noastra daca indeplineste conditiile de mai jos. In curand Libraria Edituri crestine va lansa un site special dedicat proiectelor de misiune crestina pe care le finanteaza si in care este implicata, in care veti gasi detaliat conditiile de indeplinit pentru a putea primi o finantare sau o sponsorizare din partea noastra.


CE FEL DE PROIECTE SPONSORIZAM

Finantam sau sponsorizarizam proiecte de misiune cu literatura religioasa, distribuire gratuita de Biblii, scoli sau cluburi biblice pentru copii, etc.


CAND SPONSORIZAM

Sponsorizam permanent asemenea proiecte de misiune crestina cu conditia ca sa nu avem nici un proiect in derulare care sa ne solicite resursele materiale sau financiare in acel moment. De asemenea, sponsorizam si finantam astfel de proiecte in limita resurselor disponibile in cadrul Librariei, alocate unor astfel de proiecte. Libraria Edituri crestine intentioneaza ca in viitorul apropiat sa organizeze sesiuni de depunere a proiectelor de misiune pentru care se solicita finantare sau sponsorizare.


CUM SPONSORIZAM

Proprietarul de drept al Librariei de Biblii este asociatia Misiunea Speranta pentru Romania care gestioneaza juridic resursele materiale si financiare ale Librariei Edituri crestine. In acest context, fiecare proiect de misiune crestina este finantat sau sponsorizat de asociatia MSPR, indeplinind toate criteriile si formele legale ale unei sponsorizari. Proiectele de misiune crestina pot fi sponsorizate sau finantate integral sau partial. Beneficiarul sponsorizarii trebuie sa de-a dovada de transparenta in sponsorizarii. Metodele de transparenta vor fi expuse beneficiarului inainte de primirea sponsorizarii si vor consta in: facturi, materiale video si galerii foto, procese verbale, etc. Asociatia MSPR poate prelua respectivul proiect de misiune crestina si sa il mediatizeze pentru atragerea de noi fonduri sau resurse materiale din donatii.

 
RAPORTUL DE ACTIVITATE

O conditie obligatorie pentru a primi din partea Librariei Edituri crestine o sponsorizare sau finantare pentru proiecte de misiune crestina, este raportul de activitate. Fiecare ban cheltuit trebuie justificat cu facturi si procese verbale. Fiecare aspect al implementarii proiectului de misiune crestina trebuie dovedit cu galerii foto, interviuri si imagini video. Asociatia MSPR isi rezerva dreptul de a trimite reprezentanti care sa urmareasca implementarea proiectului de misiune crestina si sa filmeze activitatea. Raportul de misiune si activitate va fi postat in forma scrisa, video si foto pe site-ul Librariei Maranatha si in reteaua de bloguri crestine a a asociatiei MSPR.


PROMOVAREA LIBRARIEI Edituri crestine
Beneficiarul sponsorizarii sau al finantarii unui proiect de misiune crestina din partea Librariei de Biblii trebuie sa demonstreze si sa dovedeasca ca poate sa promoveze mai departe imaginea Librariei de Biblii si activitatea ei alaturi de cea a asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania. Mai multe detalii despre criteriile de selectare a unui proiect de misiune crestina in vederea sponsorizarii din partea Librariei Edituri crestine vor fi oferite intr-un articol dedicat atat pe site-ul librariei cat si in reteaua de site-uri si bloguri crestine nationale.

Pentru detalii suplimentare:

Email: comenzi[@]librariadebiblii.ro


Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833